Cel mai mic preț
Carnea uscata
Delfin · În stocCarnea uscata. Secretul mezelurilor de exceptie.
Librarie.Net · În stocCarnea uscata
Carturesti · În stocCarnea uscata
Libris · În stocIstoricul prețului
Teme
Descriere
Acest trend al produselor "preparate in casa" este de neoprit si si-a croit drum si in propriile bucatarii. Renumitul bucatar, Gerd Wolfgang Sievers, ilustreaza in aceasta lucrare cum pot avea si gurmanzii posibilitatea sa conserve anumite specialitati preferate de ei, prin metoda uscarii. Prosciutto, preparatele Bundner, produsele din Gurktaler, salamul taranesc dar si specialitati precum jerky sau biltong - specialitati traditionale uscate din America si Africa - au depsit de mult ideea de conservare a carnii devenind peste mari si tari adevarate bucurii pentru papilele gustative. Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati. Incepand cu teoriile de baza, sararea, uscarea si alegerea carnii, autorul ne arata cum pot fi marinate, sarate si apoi uscate corespunzator diferitele bucati de carne. Numarul mare de retete din toata lumea demonstreaza faptul ca orice preferinta culinara poate fi satisfacuta si ca iti ploua in gura inca de cand incepi sa citesti cartea.
Detalii
- Categorie
- Timp liber / Gastronomie
- Autor
- Gerd Wolfgang Sievers
- Traducator
- Diana Farcas
- Editura
- M.a.s.t., Mast
- Anul publicării
- 2017
- Copertă
- Brosata
- Dimensiuni
- 200x130 mm
- Pagini
- 153