Conservarea prin uscare
Achim Samwald și Achi Samwald
· 2018
de la 18.70 Lei · 5 oferte
Salvează ca:
Salvată ca:
Bestseller
Salvează ca:
Salvată ca:
Cel mai mic preț
Titlu folosit de magazin
Preț
Magazin
Conservarea prin uscare
Delfin · În stoc
18.70 Lei
Conservarea prin uscare. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale. Tehnologii si retete
Librarie.Net · În stoc
19.36 Lei
Conservarea prin uscare
Carturesti · În stoc
22.00 Lei
Conservarea prin uscare
Libris · În stoc
22.00 Lei
Conservarea prin uscare (fructe,legume,plante medicinale, verdeturi, ciupercui si altele)
CLB · Fără stoc
Fără stoc
Istoricul prețului
Teme
Descriere
CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinale
Prin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine. Achim Samwald ne explica in cartea sa, cum putem conserva pe cale naturala fructele si legumele, incepand cu primii pasi. In carte veti gasi informatii pretioase: • despre diferitele tehnici de uscare si deshidratare • despre uscare, depozitare si prelucrare • indicatii de baza despre uscarea fructelor, legumelor, condimentelor, samburilor, ciupercilor, nucilor si alunelor • retete gustoase: de la amestecuri de rontait cu mere, pana la prajituri cu smochine si rondele cu scortisoara si fructe uscate
Detalii
- Categorie
-
Medicina
Stiinte / Tehnica si tehnologie
Timp liber / Gastronomie - Autor
- Achim Samwald, Achi Samwald
- Traducator
- Diana Stefania Farcas
- Editura
- M.a.s.t., Mast
- Anul publicării
- 2018
- Copertă
- Brosata
- Dimensiuni
- 200x130 mm
- Pagini
- 124
- Scor Bestseller
-
#74 pe site-ul Librarie