Botanistul euforic

Amy Stewart și Mihaela Sofonea · 2017
59.00 Lei · 6 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (1)

Istoricul prețului

Descriere

Sa ridicam paharul in cinstea botanicii si a bauturilor alcooliceSake a inceput cu un bob de orez. Scotch-ul s-a nascut din orz, tequila, din agave, romul, din trestia‑de‑zahar, iar bourbonul, din porumb. Vi s-a facut sete? • Botanistul euforic este bestseller New York Times.

In Botanistul euforic, Amy Stewart exploreaza varietatea ametitoare de plante, flori, copaci, fructe si ciuperci de care s-au folosit oamenii de-a lungul secolelor – cu ingeniozitate sau din pura disperare – pentru a le transforma in alcool. Dintre toate plantele care sunt fermentate si distilate, unele sunt periculoase, altele sunt de-a dreptul bizare si una dateaza de pe vremea dinozaurilor, dar fiecare aduce o contributie culturala unica la traditiile si istoria noastra globala cand vine vorba despre bauturi. Aceasta combinatie fascinanta dintre biologie, chimie, istorie, etimologie si mixologie – care contine peste 50 de retete de bauturi si sugestii de cultivare pentru gradinari – va va face sa fiti cel mai popular oaspete la orice petrecere cu cocktailuri.

  • Fascinatia lui Stewart pentru subiectul ales este contagioasa.

    San Francisco Chronicle

  • Stewart combina curiozitatea intelectuala a unui cercetator cu observatiile patrunzatoare ale unui gradinar adevarat.

    The Providence RI Journal

  • Amy Stewart intelege ca o carte buna poate fi despre un subiect la fel de comun precum pamantul de sub picioarele noastre.

    The Dallas Morning News

Detalii

Categorie
Literatura / Literatura universala
Medicina / Medicina alternativa
Timp liber / Gastronomie
Timp liber / Hobby
Autor
Amy Stewart, Mihaela Sofonea
Traducator
Mihaela Sofonea
Editura
Publica
Anul publicării
2017
Limbă
Romana
Copertă
Brosata
Dimensiuni
150x200 mm
Pagini
366
Vezi mai mult

Mai multe cărți de Amy Stewart și Mihaela Sofonea