Ciupercile de la A la Z. 90 de retete culinare cu ciuperci
Cel mai mic preț
Ciupercile de la A la Z. 90 de retete culinare cu ciuperci
Delfin · În stocCiupercile de la A la Z. 90 de retete culinare cu ciuperci
Libris · În stocIstoricul prețului
Teme
Descriere
Cartea cuprinde detalii numai pentru cele mai reprezentative ciuperci comestibile (88 la numar), cu numele stiintific si denumirea populara, aspecte generale, corpul fructifer, carnea, locul unde cresc, cu ce alte ciuperci se poate confunda, trei semne distincte, cum se pot prepara. Prezentarea soiurilor de ciuperci am preferat sa o facem alfabetic, cu ilustratii la fiecare litera sau, cand e cazul, la grupuri de litere. Pentru a diferentia valoarea lor insotim denumirea stiintifica de o steluta, doua sau trei. In locul unei liste bibliografice preferam sa trecem numele autorilor cu lucrari in domeniu, din economie de spatiu. Am considerat necesar sa facem si o succinta prezentare a "familiilor de ciuperci": Ciupercile de camp, Sbarciogii sau ciuciuletii, Popenchii, Prahaghitele mici, Painisoare timpurii, Meloseii, Trufele, Pasloseii. - Ion Crisan
Detalii
- Categorie
- Timp liber / Gastronomie
- Autor
- Gligor Hasa
- Editura
- Emia
- Anul publicării
- 2023
- Copertă
- Brosata
- Dimensiuni
- 205x145 mm
- Pagini
- 192