Cultura sfeclei

Cultura sfeclei

Marius Constantinescu, M. Constantinescu, M. Constansinescu și E. Constantinescu · 2013
de la 7.37 Lei · 5 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (1)

Istoricul prețului

Teme

Descriere

Consumul mondial de zahar este asigurat in proportie covarsitoare de trestia de zahar si de sfecla de zahar. Daca trestia de zahar care detine suprematia, nu intalneste conditii prielnice de dezvoltare oriunde pe glob, sfecla de zahar detine un areal favorizant extrem de extins atat in emisfera nordica cat si in cea sudica. In perspectiva din ce in ce mai conturata,a cresterii cererii de biocarburanti la nivel mondial,sfecla de zahar detine avantajul suficientei unei tehnologii extrem de simple in vederea obtinerii de alcool etilic (folosit direct drept combustibil). Cresterea cererii de biocarburanti va atrage dupa sine extinderea suprafetelor cultivate cu sfecla.

Fragment:

Detalii

Categorie
Stiinte / Tehnica si tehnologie
Timp liber / Hobby / Gradinarit
Autor
Marius Constantinescu, M. Constantinescu, M. Constansinescu, E. Constantinescu
Editura
M.a.s.t., Mast
Anul publicării
2013
Copertă
Brosata
Dimensiuni
200x130 mm
Pagini
109
Vezi mai mult

Mai multe cărți de Marius Constantinescu, M. Constantinescu, M. Constansinescu și E. Constantinescu