Romanian Gastronomy in the XXI Century

Adriana Popescu, Andreea Bogdan, Alina Miron și Adriana Simona Popescu · 2018
de la 39.90 Lei · 3 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Istoricul prețului

Teme

Descriere

Gastronomia romaneasca in secolul XXI poate propulsa tara in topul destinatiilor turistice O premiera editoriala, „Romanian Gastronomy in the XXI Century“, album bilingv cu fotografii de preparate culinare traditionale realizate in maniera moderna, marcheaza avanpremiera celei de-a doua editii a Congresului national de gastronomie si vinuri.

  • In contextul reconfigurarii multora dintre optiunile turistice vizand estul Europei, ca urmare a tulburarilor si zvonurilor privind riscurile de stabilitate in regiune, Romania are sansa sa se afirme ca o destinatie atragatoare nu doar prin frumusetile naturii sau arhitecturale, ci si prin experientele interumane pline de savoare. Depinde doar de noi insine sa facem cunoscute si aceste valori usor de inteles si de acceptat – caldura oamenilor, gastronomia locala care inglobeaza in ea influentele tuturor marilor traditii din zona, vinurile de o calitate din ce in ce mai buna

    Cezar Ioan

Detalii

Categorie
Timp liber / Gastronomie
Autor
Adriana Popescu, Andreea Bogdan, Alina Miron, Adriana Simona Popescu
Editura
Mara Books, Business Adviser
Anul publicării
2018
Copertă
Brosata
Dimensiuni
200x200 mm
Pagini
160
Vezi mai mult

Mai multe cărți de Adriana Popescu, Andreea Bogdan, Alina Miron și Adriana Simona Popescu