Romaneste. Punct si de la capat

Florin Dumitrescu · 2019
69.99 Lei · 1 ofertă
Salvează ca: Salvată ca:
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Istoricul prețului

Descriere

Chef Florin Dumitrescu: "Mancarea romaneasca are suflet, are gust, are varietate si are traditie."

Renumit pentru pasiunea sa pentru aromele locale, chef Florin Dumitrescu prezinta in noua sa carte o colectie surprinzatoare de peste 60 de retete romanesti culese din toata tara si adaptate la vremurile moderne, conform viziunii sale. Fiecare dintre preparatele din carte este prezentat impreuna cu povestea sa, iar printre cele mai inedite se numara balmosul, specific bucatariilor din Bucovina, storceagul, descoperit in gospodariile pescarilor, sau laptele de bou, descoperit in Tara Motilor in cautarea retetelor autentic romanesti.

Cartea este impartita in patru capitole – Aperitive, Ciorbe, Feluri principale si Deserturi – care se bucura de aprecierea unor importanti chefi care semneaza cate un citat pentru fiecare dintre acestea: Gheorghe Vatafu, Cristian Broglia, Henrik Sebok, Richard Hawke. Totodata, prefata primei carti despre bucataria romaneasca moderna este semnata de celebrul chef francez Yannick Alleno, unul dintre cele mai importante nume din scena mondiala de fine dining si detinator a 3 stele Michelin.

Detalii

Categorie
Timp liber / Gastronomie
Autor
Florin Dumitrescu
Editura
Coreus Publishing, CFD Chefworks
Anul publicării
2019
Limbă
Romana
Copertă
Cartonată
Pagini
252
Vezi mai mult

Mai multe cărți de Florin Dumitrescu